Öppna YH-leden, Tradenom (YH), Jakobstad

Lediga platser

Ja

Kursbeskrivning

Dethär är Öppna YH-leden inom utbildningen för Tradenom YH, Jakobstad. Som ledstuderande deltar du i den dagliga undervisningen i enlighet med det schema som föreligger för utbildningen. Efter att du avlagt dessa 30 sp har du möjlighet att söka in via separat ansökan i augusti 2020. Inom ramen för dessa ledstudier bör du avlägga kurser enligt följande: 12 sp grundstudier 18 sp yrkesstudier Dessa kurser väljs från Läroplanen för utbildningen Tradenom YH OBS! Du som inleder dina ledstudier i Jakobstad bör komma ihåg att det inte finns några garantier för att utbildningen startas flere år i Jakobstad. Det betyder att du i något skede kan hänvisas till Vasa för ev. fortsatta studier.

Kursavgift

Öppna YH-leden kostar 200 euro per läsår. OBS UNDANTAG! andra stadiets ledstuderande studerar gratis I avgiften ingår registrering, undervisning och tentamen. Eventuella extra kostnader kan tillkomma som berör kopiering eller extra studiematerial. Omfattningen på studierna är inte begränsad.

Kursspråk

Svenska

Anmälningsinformation

Du anmäler dig till ledstudier genom att först registrera dig och skapa ett konto,(om du inte sedan tidigare har ett konto) sen välja anmälan.
Kom ihåg att godkänna och bekräfta villkoren till sist för att din anmälan ska registreras. Välkommen!

Tidpunkt

HT 01.08.2019 - 31.12.2019
VT 01.01.2020 - 31.07.2020