Socialhandledning och dokumentering/ urvalsprov till e-socionom

Free spots

Yes

Description

ANMÄLNINGSTIDEN HAR GÅTT UT! Kursen är en del i urvalsprov till e-socionom och öppen enbart för dig som söker in till e-socionom våren 2019, virtuella studier. Kursen förverkligas inom öppna yrkeshögskolan vid Novia OBS! Kom ihåg att du även ska göra ansökan på studieinfo.fi under tiden 20.3-3.4.2019 Kursen öppnas på Moodle den 1.3.2019 Kursen avläggs under tiden 1.3-15.5.2019. OBS! VIKTIG INFORMATION! Länken till kursens moodlesida (inklusive utförandeplan) är öppen enbart under kurstiden 1.3-15.5 Länken är: https://moodle.novia.fi/course/view.php?id=5337, (kopiera länk och klistra in i webbläsaren) Kursnyckel är esocionom2019. VÄNLIGEN, LÄS INFORMATIONEN OM ANMÄLAN och gå vidare till anmälan

Price

No fee

Course languages

Swedish

Signup information

OBS! Detta är inte anmälan till e-socionom utbildningen - den anmälan gör du via studieinfo.fi
dethär är enbart anmälan till kursen som går inom öppna yh.

Denhär anmälningsportalen fungerar som när du köper något på nätet:
Skapa först ett konto. (ifall du inte tidigare varit inne i samma system och anmält dig och redan har konto- då loggar du bara in))
EFTER ATT DU SKAPAT KONTO/ loggat in anmäler du dig till kursen. Avsluta genom att godkänna och bekräfta "köpet" av kurser. Annars går inte "köpte igenom" dvs vi ser inte att du anmält dig.

Efter att du anmält dig tar det ett par dagar för oss att registrera dig i systemet och efter detta får du ett mail från helpdesk@novia.fi med ditt användarkonto och instruktioner hur du går vidare för att komma åt de användarnamn och lösen du behöver för att komma in på kursen.

Om du har problem med anmälan till denna kurs, vänligen kontakta:
anita.kronqvist(a)novia.fi, (må-to)

Dates

01.03.2019 - 15.05.2019

Schedule

Kursen öppnas den 1.3 och stängs 15.5.2019.
Det är enbart under denna tid du kommer åt informationen.